Hyundai Conference Dealers Europe 2019 – Hyundai Power Products Espanya i Portugal

T + 34 972 67 38 36

Concessionaris de conferències Hyundai Europa 2019

Concessionaris de conferències Hyundai / Europa 2019

La visita d'un gran nombre de distribuïdors de Productes d'energia Hyundai a Europa ha estat tot un èxit.  Aquest any s'ha celebrat en terres catalanes amb visites a la ciutat de Girona i Figueres, visitant les noves instal·lacions de Productes d'energia Hyundai a Espanya. Els magatzems de logística i serveis tècnics, així com el showroom situat als magatzems d'oficines i gestió.

En la conferència es van tractar temes com:

  • notícia en productes.
  • Nova generació de productes de bateries.
  • Fira de Colònia SPOGA-GAFA 2019.
  • proper Conferència de distribuïdors d'Europa 2020.

Els distribuïdors de Hyundai Europa representen països com França, Holanda, Alemanya, Grècia, Regne Unit, Turquia, Itàlia, Croàcia, Espanya,.. una gran varietat d'idees i integracions per implementar a Europa, amb ganes d'innovar i oferir als clients les millors innovacions en eines i tecnologia a nivell professional i domèstic.

Les noves generacions de Les eines que funcionen amb bateries són el futur, tant en eines elèctriques com en eines de jardí, voleu mostrar un producció sostenible amb el planeta. Mostraran totes les novetats a nivell europeu a la propera fira de Colònia (Alemanya) SPOGA- GAFA. Gràcies a un disseny sorprenent per a l'estand eviten tenir una gran afluència de visitants a l'espai Hyundai de l'exposició alemanya.

La conferència va finalitzar amb un gran nombre de noves idees per fer durant tot l'any, i amb una foto de família on van demostrar un any més la unió de forces i idees de tots els marxants i directius de Hyundai Europe.

Deixar un comentari