ELS QUI SOM – Hyundai Power Products Espanya i Portugal

T + 34 972 67 38 36

QUI SOM

GRV PRODUCTES D'ALIMENTACIÓ SL,

UNA EMPRESA AMB GRAN SENTIT COMÚ
GRV PRODUCTES D'ALIMENTACIÓ SL, com a importador exclusiu per a Espanya i Portugal des de 2008 de la línia PRODUCTES D'ALIMENTACIÓ HYUNDAI, ens complau presentar la nostra gamma de generadors de gasolina i dièsel, bombes, aspiració, hidrowashers, soldadures, jardineria, etc.

GRV PRODUCTES D'ALIMENTACIÓ SL, presenta la seva gamma de productes, destacant especialment la seva nova línia en soldadura i generadors POTÈNCIA COMPLETA. Respondre segons les necessitats mostrades pels nostres distribuïdors. Gràcies a la demanda dels nostres clients i a la seva fidelització, GRV ENERGIA PRODUCTES SL va tenir un gran creixement el 2016, per la qual cosa hem hagut de tornar a ampliar la nostra capacitat d'emmagatzematge per satisfer la demanda del mercat i poder seguir mantenint els nivells d'excel·lència tant en el nostre servei de lliurament com en les postvendes. És per això que agraïm sincerament a tots els nostres clients i col·laboradors la seva confiança en HYUNDAI i la gestió de GRV ENERGIA PRODUCTES SL . Fiabilitat, potència, rendiment, autonomia, capacitat, seguretat, mobilitat i facilitat de manteniment. Perquè eficiència i confort són exigències dels usuaris dels grups electrògens, HYUNDAI desenvolupa conceptes que es beneficien de les noves tecnologies en termes d'eficiència energètica, autonomia i seguretat. Resultat de la interacció entre el coneixement mundial del motor coreà HYUNDAI, la qualitat del disseny HYUNDAI tecnologies innovadores, els grups electrògens de HYUNDAI ofereixen solucions més segures, eficients i respectuoses amb el medi ambient.

GARANTEIX
Amb la tecnologia desenvolupada per HYUNDAI, en el disseny dels motors de combustió, redueix significativament les emissions dels principals contaminants responsables de l'augment de l'efecte hivernacle. Provat i controlat tot al llarg de la línia de muntatge, tota la nostra producció compleix amb totes les normes i directrius europees que regulen les emissions de CO2, el soroll i la seguretat elèctrica. Fins i tot en les condicions més extremes, el rendiment elèctric i mecànic de la gamma HYUNDAI garanteix una energia eficient i fiable. Tots els nostres productes tenen 12 mesos de garantia del fabricant Fiabilitat, potència, rendiment, autonomia, capacitat, seguretat, mobilitat i facilitat de manteniment. Perquè eficiència i confort són exigències dels usuaris dels grups electrògens, HYUNDAI desenvolupa conceptes que es beneficien de les noves tecnologies en matèria d'eficàcia energètica, d'autonomia i seguretat. Resultat de la interacció entre els coneixements mundialment reconeguts del motor coreà HYUNDAI, la qualitat de disseny HYUNDAI i tecnologies innovadores, els grups electrògens de HYUNDAI ofereixen solucions més segures, més eficients i més respectuoses amb el medi ambient.